iPhone 6 Plus reparatie

Het beste servicepunt voor uw kapotte iPhone

✓ 24-uursservice

✓ 7 Dagen geopend

✓ 12 Maanden garantie

✓ Direct een afspraak

Alle soorten iPhone 6 Plus reparaties

Al onze reparateurs zijn gecertificeerd in Apple reparaties. Wij bieden u een snelle service tegen een lage prijs. Van een iPhone scherm reparaties, tot het herstellen van het netwerk. U kunt ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Alle soorten iPhone 6 Plus reparaties

Al onze reparateurs zijn gecertificeerd in Apple reparaties. Wij bieden u een snelle service tegen een lage prijs. Van een iPhone scherm reparaties, tot het herstellen van het netwerk. U kunt ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Alle soorten schade

Omdat wij met gecertificeerde reparateurs werken kunt u bij ons terecht voor alle soorten reparaties aan uw iPhone 6 Plus. De meest voorkomende reparaties worden vaak nog dezelfde dag gerepareerd. Hiernaast een overzicht met alle soorten reparaties.

Gebroken scherm

€ 575

Achterkant reparatie

€ 150

Batterij vervangen

€ 99

Camera reparatie

€ 99

Mircofoon reparatie

€ 99

Waterschade

€ 99

Volume knop reparatie

€ 99

Laad connector reparatie

€ 99

Netwerk reparatie

€ 99

Een iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus reparatie laten uitvoeren doet u bij iPhone reparatie Amsterdam. Hier vindt u specialisten voor alle soorten reparaties. De prijs houden wij scherp door efficiënt te werken. Wilt u een iPhone scherm reparatie uitvoeren of is de telefoon helemaal gecrashed. Vaak is uw iPhone dezelfde dag nog gerepareerd. Wij maken alleen gebruik van originele onderelen voor en iPhone scherm reparatie. U kunt bij ons een afspraak maken door te bellen of het formulier in te vullen. Neem snel contact op en wij zorgen ervoor dat u iPhone 6 Plus snel klaar is.

De meest ervaring reparateurs

Al onze reparateurs zijn gecertificeerd in de reparatie van de iPhone 6 Plus. Door de jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwaliteit. Door gebruik van originele onderdelen voor de iPhone 6 Plus reparatie kunnen wij garantie geven op onze reparaties. Bij iPhone reparatie Amsterdam vindt u het beste gereedschap voor een snelle service. Het is ook mogelijk om een reparatie op locatie uit te voeren. Neem contact op met een van onze reparateurs voor meer informatie.

iPhone 6 Plus scherm reparaties

iPhone 6 Plus scherm reparaties zijn de meest voorkomende reparaties onder de iPhone. Het scherm gaat makkelijk kapot en de schade is vaak groot. Het scherm is niet meer goed te bedienen. En u heeft kans op glas in uw vingers. Laat een iPhone 6 Plus scherm reparatie snel uitvoeren en voorkom extra schade. Het is verstandig om uw iPhone 6 Plus scherm goed te beschermen met een hoesje. Voorkom een iPhone 6 Plus scherm reparatie door gebruik te maken van glasfolie bescherming.

De beste reparatieshop in Amsterdam

Dit is waarschijnlijk niet de eerste iPhone in uw bezit. Daarnaast is het vast ook niet de eerste keer dat u uw iPhone 6 Plus heeft laten vallen of dat deze kapot is. Uiteindelijk gaat het u om de prijs en kwaliteit die u krijgt voor deze prijs. Een snelle service is natuurlijk ook van belang. Gelukkig voor u vindt u al deze belangrijke aspecten terug bij iPhone reparatie Amsterdam. Daarom komt u voor een iPhone scherm reparatie naar ons. Wij werken al jaren samen met verschillende partners om zo de kwaliteit van de reparatie hoog te houden. Omdat wij snel werken en alleen gecertificeerde reparateurs in dienst hebben kunnen wij de kosten drukken. U kunt bij ons een afspraak maken via de telefoon of daar het invullen van het formulier. Wanneer u bij ons voor de middag een afspraak heeft staan. Kunnen wij vaak dezelfde dag nog uw reparatie uitvoeren. En uw telefoon weer aan u meegeven. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een iPhone 6 Plus scherm reparatie.